El fil d'Ariadna (II), un laberint de somnis per a lletraferits de tota mena

dijous, 29 de març del 2018

El meu poema "A pedaços" el podeu sentir EnVeuAlta



El meu poema en prosa A pedaços ara el tenim enregistrat en àudio. Els meus companys d'EnVeuAlta han considerat que aquest cop la veu podia ser la meva (malgrat l'afonia) i jo que els ho agraeixo. A veure si us agrada, lletraferits. Espero que sí.

Aquí el podreu escoltar:



Que passeu un feliç dijous sant. 

7 comentaris:

EN CLAU DE NEGRE ha dit...

Gràcies per compartir-lo. M’han agradat molt el to, la música i també el missatge, a desgrat que sigui trist. Una abraçada gran. 😘❤️

Anna Maria Villalonga ha dit...

Al contrari, gràcies a tu per escoltar-lo! Et torno l'abraçada!

Unknown ha dit...

És preciós i trist, Anna! La teva veu trencada i el sentiment que hi poses m'han emocionat. Tots anem deixant bocins. Avui tinc el dia sensible. Moltes gràcies per compartir-ho amb nosaltres.
Una abraçada molt forta.

Anna Maria Villalonga ha dit...

Estimada, Àngels. Sí, és inevitable. Tots hi anem deixant bocins. I alguns són molt grans i no es regeneren mai. Un petó ben fort.

mil cuentos cortos ha dit...

Gràcies per compartir i anar deixant bocins de tú. Espero que molts tornin i et facin molt feliç. Qualsevol bocí ets tú sencera. M'has emocionat. Petons.

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

On és el meu comentari? Te n’he escrit un de llarguet!

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

Ooooh! Un dels teus escrits entre els meus preferits! Fins i tot el vaig republicar en el meu bloc, recordes? L’adoro. I ara llegit a EnVeuAlta! I llegit per tu! M'encanta!